Om Nooke

Skønne produkter til dig og dit hjem

Udsøgte og elegante designs

Nooke er en dansk virksomhed, som videresælger særligt udvalgt interiør, tøj og beauty produkter til kvinder. Vi tror på design med en gennemgående stil, derfor har vi sammensat et unikt sortiment, som vi mener giver dig som kvinde hele pakken med skønhed, sundhed og forkælelse. Både til dig og til din indretning i hjemmet.

Bag Nooke finder du Mehwesh, som i mange år har ejet frisørsalonen ​House of Balayage hvor af navnet HOB opstod. I kælderen til frisør salonen finder du vores lager af skønne produkter til dig og hjemmet. Mehwesh søger hele tiden ny inspiration og sammensætning af materialer for at videreudvikle produkter som passer ind i tidens trends.

 • Æstetik

 • Enkelthed

 • Funktionalitet


  En stærkt hold af kvinder

  Velkommen til Nooke Nordic Living

  Vi tilbyder produkter, som er med til at forstærke din skønhed. Er du interesseret i at møde holdet bag, vil vi altid gerne give dig en behagelig oplevelse i vores hyggelige salon. Vi ses på Godthåbsvej på Frederiksberg.

  Hos Nooke finder du de lækreste produkter. Til daglig er vi professionelle frisører, som samtidig interessere sig for nips, smykker, kvalitetstøj og skønne beauty produkter.

  Vi ønsker, at du altid har en god oplevelse, når du besøger os. Vi tror på, at vi har fat i den lange ende ved at give dig muligheden for at bladre igennem vores sortiment af lækre produkter for alle typer af kvinder.

  Information

  Kundeservice

  *Fri fragt gælder IKKE møbler.

  Betalingsmetoder
  Anyday

  © Created and hosted by Group Online

  Til top