Au Maison

Au Maison er et dansk firma, som siden 1998 har fremstillet elegante og miljørigtigt livsstil tekstiler, og har i dag sit eget danske produktionsanlæg og eget designteam, og kan derfor gå helt ned i de fanatiske detaljer, når de udvikler deres kollektioner. Mange af deres produkter fremstilles i Danmark, da et af Au Maisons mærkesager er ansvarlighed. Derfor er deres tæpper og puder fremstillet med miljøet i fokus, og de undgår at benytte sig af miljøskadende metoder.

Du kan finde alt fra møbler, tekstiler, belysning, opbevaring og tæpper fra AU Maison. Alle AU Maisons produkter er smukt udformet med en utrolig opmærksomhed på detaljer, former og farver. Hvert trin i produktfremstillingen kræver dygtighed og erfaring. Det ligger alt i detaljerne, som får slutproduktet til at se næsten ubesværet ud.

Det er med god samvittighed, at du kan købe Au Maisons produkter – de er alle fremstillet af de bedste råvarer. Deres ønske om at gøre deres tekstiler til kunst er tydeligt i deres kreative og lækre designs. Nytænkning og kvalitet er et af Au Maison største krav til deres egne kollektioner.

Viser alle 6 resultater