Björk

Björk er helt ideel til dig der tænker på miljøet. Produkterne er miljøvenlige og deres filosofi er at levere professionelle kvalitetsprodukter, men samtidig med omtanke for vores planet. Deres sortiment går aldrig på kompromis med effektiviteten, trods den grønne profil, og du får derfor nogle yderst lækre produkter, hvor der er tænkt over alt fra indhold til emballage.
Björk er grundlagt i Sverige, og alle produkterne i serien produceres også i Sverige. Som en del af deres Svenske kulturarv, deler de en særligt bånd med naturen. Björk blev inspireret af deres bånd med naturen. Med deres baggrund i frisørbranchen, har skaberne bag Björk mærket ulemperne ved de fleste produkter, på markedet. De ville derfor skabe et helt nyt bæredygtigt-fremstillet produkt sortiment, som krævede en ny måde at tænke på, helt fra laboratoriet til salonstolen. Deres sortiment består af produkter som: ”Fukt”, ”AG”, ”Höjd”, ”Rena” og ”Laga” serier af shampoo og balsam, samt deres ”Forma”, ”Skyda” og ”Spraya” styling serier.

Gennem deres kombinerede viden og en masse nye lektioner har de ført deres vision ud i livet. Björk er en serie af professionelle hårplejeprodukter skabt med high-performance ingredienser, der giver dig de rigtige resultater med god samvittighed.

Deres mål er nu at blive Europas mest bæredygtige professionelle hårplejemærke, et skridt ad gangen. Mottoet lyder: “Haircare With A Purpose”

Viser 1–16 af 30 resultater