J-Line

J-line by Jolipa har siden 1978 været en førende belgisk grossist drevet af en passion for interiør og møbler. De er permanent på udkig efter nye trends over hele verden, og finder inspiration i fremmede kulturer og på fjerntliggende kontinenter.

J-line blev dannet af søstrene Liliane og Chris sammen med deres partnere i 1978. Som familievirksomhed har J-line altid haft friheden til at følge deres egen smag, intuition og følelser. Denne succesformel er en af ​​grundene til deres førende position inden for den internationale dekorations sektor. J-line eksporterer i dag produkter til ikke færre end 100 lande. Trods den massive popularitet og vækst er deres mission nøjagtig den samme, som den altid har været: At levere stilrent design, produceret under ansvar og til gode priser

Ansvarlig og bæredygtig beslutningstagning
J-line tror på, at bæredygtighed skal være en integreret del af alle beslutningsprocesserne, og at det er en langsigtet forpligtelse i virksomheden. De har således valgt at arbejde med bæredygtighed indenfor flere områder såsom social ansvarlighed og miljø, samt compliance, der dækker bl.a. overholdelse af lovgivningen, og måden hvorpå de overholder denne.
Beslutninger baseret på bæredygtighed tilgodeser også miljøet, og er ofte afgørende for at drive en bæredygtig og socialt ansvarlig forretning. Med stor taknemmelighed og respekt over for naturen, igangsætter J-line en række af initiativer internt såvel som eksternt.
Vi hos Interiorflirt.dk håber, at du som vi, vil tage godt imod vores flotte møbler og interiør sortiment fra J-line.
J-Lines sortiment inkluderer en bred vifte af produktkategorier, f.eks. møbler, udsmykning, lys, haveudstyr osv.

Viser alle 2 resultater