La Vida

Den 1. januar 2010 blev drømmen om La Vida realiseret. La Vidas direktør og indehaver, Janne Lykkeberg Nilsson, havde på dette tidspunkt arbejdet inden for brugskunstbranchen i 12 ½ år og stod med en klar idé om La Vidas koncept: salg af to årlige, smukke og hyggelige brugskunstkollektioner til engros. Virksomhedens navn stammer fra Jannes passion for det spanske sprog. La Vida betyder livet, og ordets stærke og smukke associationer kan netop overføres til dannelsen af La Vida, som udgjorde et stort og spændende spring i livet.

Fokus på god, effektiv kundeservice
Siden La Vidas spæde start, har de været igennem en kæmpe udvikling. I dag sidder de på hovedkontoret på Lundvej 24 i Horsens. Deres dedikerede medarbejdere arbejder hårdt for at skabe en super kundeoplevelse med fokus på flotte produkter og et solidt partnerskab. Lige overfor kontorlokalerne ligger deres store lager. Her lægger medarbejderne vægt på at pakke alt det fine brugskunst hurtigt og omhyggeligt. Dermed modtager du dine varer snarest muligt, sikkert pakket ind. Deres team består ikke kun af medarbejderne på hovedkontoret, men ligeledes af deres dygtige og erfarne sælgere og agenter. Via vores sælger- og agentnetværk er vi godt repræsenteret i det meste af Europa samt i hele Skandinavien.

La Vidas vision
De er en attraktiv, professionel og digital BTB virksomhed og er deres forhandleres foretrukne leverandør af brugskunst. Kunderne kan være sikre på, at de med stort fokus på godt købmandsskab spotter attraktive produkter, som sammensættes og præsenteres visuelt flot.

Viser alle 3 resultater