Lie Gourmet

LIE GOURMET løfter hverdagslivet og forkæler dine sanser med originale delikatesser inspireret af det ukomplicerede franske landkøkken. En enkel måde at tilføre kvalitet og klassisk velsmag på, så måltidet får plads til nærvær. Det danske brand, har siden 2014, serveret sanselige madoplevelser på glas og flasker i smukt design.

For mange år siden tabte Caroline Lie Korsgaard sit hjerte til Frankrig. Til de gode råvarer, til gastronomien i hverdagen, til la vie française. I dag er hendes passion og sans for velsmag og æstetik omdrejningspunktet i det danske brand LIE GOURMET.

Mens andre har været draget af det nordiske køkken, har Caroline Lie Korsgaard været tro mod sin kærlighed til det franske spisekammer. -Samt de enkle opskrifter, der gennem årtier har fået det bedste ud af de lokale råvarer. Hun har et tæt samarbejde med en række producenter fra blandt andet Provence. Nu, 6 år efter grundlæggelsen af LIE GOURMET byder sortimentet på alt fra krydderikværne til chokolade, der forkæler alle sanser.

”De franske producenter er formidable til at trylle velsmag frem med enkle råvarer fra deres baghave. Jeg har altid fyldt kufferten med de lækreste delikatesser, når jeg har været på rejse i Frankrig, men ofte savnet, at æstetikken levede op til indholdet. Derfor kombinerer LIE GOURMET den rene kvalitet med et skandinavisk udtryk, der også fortæller historien om det gode liv. Dette samlet gør, at man har lyst til at have produkterne stående fremme,” fortæller Caroline Lie Korsgaard.

LIE GOURMET gør det nemt at forkæle sanserne alle ugens dage. Hvert eneste produkt er fyldt til randen med kærlighed og velsmag. Til gengæld er de uden fine fornemmelser, tilsætningsstoffer og med minimal konservering. -Flere af deres delikatesser bliver også lavet uden gluten. LIE GOURMET stræber kontinuerligt efter at være på forkant med tendenserne inden for fødevarer.

Siden grundlæggelsen i 2014 er det danske gourmet brand ekspanderet til hele Norden og flere europæiske lande, og flere markeder er i sigte. Ambitionerne har været store fra begyndelsen, og der er høje forventninger til fremtiden.

Viser alle 4 resultater