Margit Brandt

Velkommen til Margit Brandts univers – luksuriøs og lækker hotelstemning.
Det har altid været vigtigt for hende at skabe en indretning, som kan bryde med hverdagens grå vejr.

Margit Brandt er nyskabende med hendes design, designet eksklusivt til Bahne. I 2005 startede en ny produktion af boligudstyr og interiørprodukter. Varesortimentet er løbende blevet udvidet – dels med originale designs og dels med helt nye produkter. Der arbejdes konstant på at udvikle nye Margit Brandt designs. Der findes heldigvis en skattekiste af designs, der tjener fortsat at inspirere os alle sammen. -Med det tvist af opdatering, som Margit Brandts designteam står for.

Margit Brandt har siden midten af 1960’erne været kendt og elsket for sine designs. Hun er et designikon i Danmark og internationalt. Margit Brandt har engang udtalt:. “Jeg holder af, at selv dagligdags ting er udformet, så de stikker af fra den grå hverdag”. Der altid tænkt på, at den enkelte ting, udover at være funktionel, også skal være både chik, forskønnende og speciel. -Om hun har designet en pels, en skål eller et par briller.

Hun har samtidig evnet at skabe produkter, der på én gang var tidløse og ultramoderne, klassiske og trendskabende. Det har hun løbende i karrieren fået anerkendelse og priser for, og derfor har hun et publikum, der stadig elsker hendes designs.

Viser alle 7 resultater