Miss Étoile

Miss Étoile er dansk interiør og design der er verdenskendt for deres kreative og personlige stil. Deres kollektioner er fyldt med bløde pasteller kombineret med sorte linjer, som giver et helt unikt look.

Hos Miss Étoile er udgangspunktet for enhver del af kollektionen, at den skal være interessant, funktionel og kunne kombineres på kryds og tværs, så man kan udtrykke sin egen personlige stil. Miss Étoile er et livsstilsbrand, der perfekt kombinerer den moderne, kreative og feminine stil med et mere farverigt univers. Alle deres designs er designet med omhu, for bedst muligt at udtrykke Miss Étoiles passion for farver og detaljer.

Et af Miss Étoiles kendetegn er blandt andet øjnene der fremkommer på en stor del af deres keramik kollektioner. Disse øjne – både åbne og lukkede – har været en stor del af Miss Étoiles DNA siden brandets start. Derfor er det også med stolthed, at de hver sæson genskaber kollektionerne i nye spændende designs og fortolkninger.

Miss Étoile er et Dansk design brand som er baseret på et moderne, kreativt og feminint univers. De er altid under udvikling og følger med de aktuelle trends, alt imens vi fastholder vores brand’s DNA. Vores designteam er dedikeret til alle detaljer i hvert produkt og skaber altid en ny historie. Den højt elskede ICONS-kollektion, har været med os næsten lige fra begyndelsen. Kollektionen består af mange varianter af disse berømte øjne, der inspirerer dig til at mikse og matche nye og gamle venner og skabe præcis det look, du ønsker. Find dine favoritter og byg din helt egen ICONS-familie

Viser et enkelt resultat