Nü Denmark

Fashion brandet NÜ Denmark blev introduceret første gang i Danmark i 1997. Drømmen var at skabe et univers af sofistikeret, rå og feminin mode med den stærke og stilbevidste kvinde i fokus.
Visionen for NÜ Denmark var dengang og er stadig i dag klar. -Vi ønsker at skabe luksuriøs kvalitetsmode af rå, feminin og sofistikeret enkelthed.
NÜ blev hurtigt et efterspurgt brand, og kollektionerne forhandles i førende modebutikker overalt i Europa, Skandinavien, Canada, USA og Australien.

Du kan altid finde de seneste nyheder online.
Hos NÜ lanceres 6 kollektioner årligt, som i alt udgør 800 nye styles. Hver kollektion består af komplette outfits af bukser, nederdele, kjoler,
jakker, bluser, strik, læder og tilbehør.

NÜ modetøj er designet til at skille sig ud uden at larme. Essensen af NÜ er mode af høj kvalitet lavet af luksuriøse materialer såsom viskose, tencel, bomuld, silke, uld og læder forskønnet med håndlavede prints og broderier. Udsøgt håndværk og smukke detaljer er i fokus under kreationen af hvert enkelt stykke tøj. Kombinationen af rå maskulinitet, feminin sensualitet og rock ’n’ roll vibes samt fokus på detaljer. Alt dette danner den unikke DNA som karakteriserer NÜ.

Modeindustrien er under stor udvikling, hvilket betyder at vi konstant udforsker nye muligheder. Hver eneste dag gør vi vores bedste for at agere, udvikle, indkøbe, designe og producere ansvarligt, så vi kan bevæge os mod en bedre fremtid for vores planet. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører og forretningspartnere for at øge genbrug og forbedre bæredygtighed gennem hele vores supply chain – og dette gør vi for at skabe et bedre i morgen.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.