Olaplex

Dean Christal har været skønhedsguru i rigtigt mange år. Han havde længe funderet over, hvordan han, som professionel, eventuelt kunne være med til at løse problemerne omkring beskadiget hår. Faktisk var han i gang med at udvikle et silikoneprodukt, som et alternativ til marokkansk olie.

Et tilfældigt møde hos en fælles bekendt, blev vendepunktet. Dean mødte en af verdens førende kemikere, Craig Hawker. De to talte sammen og Dean fik vakt Craigs interesse via sin fortællling om de forskellige udfordringer, der opstod ved bla. farvning og blegning af hår.

Meget kort tid efter deres samtale, blev Dean ringet op af Craig, som bad ham komme forbi næste dag. Craig og endnu en kemiker, Eric Pressly, havde muligvis allerede løst gåden. De havde ikke taget udgangspunkt i de forskellige ydre årsager til, at håret blev beskadiget, men istedet de indre årsager…når håret farves/bleges og/eller varmebehandles, så nedbrydes salt- og svovlbindingerne betydeligt og håret efterlades efterhånden mat, kedeligt og beskadiget. Derfor opfandt Craig og Eric en molekylebehandling, Olaplex, som trænger helt ind i hårets kerne og herfra genopbygger salt- og svovlbindingerne med helt op til 99 %.

Dean fik en lille prøve med sig, så han kunne afprøve produktet. Han delte det med kendis-coloristen, Tracy Cunningham. Begejstringen ville ingen ende tage. Resultatet var ikke til at tage fejl af…det innovative produkt kunne alt det, andre produkter ikke havde evnet at levere…genopbygge håret og styrke kvaliteten markant. Håret efterlades naturligt, fleksibelt og elastisk.

Olaplex så verdens lys i Erics garage-laboratorium….helt uden dyretests, silikone, sulfater og phtalater m.m. Produktet er afprøvet på stort set alle hårtyper og effekten er omtrent den samme. Trods Olaplexs fantastiske resultater, så er det jo ikke en trylleformular…så virkeligt ødelagt hår bør stadig klippes af og få en frisk start, hvor Olaplex eventuelt kan komme ind i billedet.

Olaplex er specielt effektiv til blonderet/afbleget hår, idet denne behandling på normalvis er ret så belastende for håret. Nyheden om Olaplex spredtes, som en steppebrand og inden produktet overhovedet var blevet lanceret, havde mere end 5000 saloner forudbestilt.

 

Viser alle 11 resultater