Pico Copenhagen

For Pico Copenhagen handler accessories om at udtrykke sig selv, og da vi alle udtrykker os forskelligt. Pico skaber en stor samling af både smykker og accessories, til enhver stemning, stil og smag. Men det er ikke nok, at skabe alsidige accessories til fordelagtige priser.

For Pico Copenhagen er miljø også blevet en faktor, der fylder meget i hverdagen. Derfor har de siden starten af 2018 fokuseret på at udskifte akrylen på flere af deres hårspænder til at benytte Cellulose Acetat som deres primære materiale. Acetat er et mere naturligt materiale, som består af genanvendelige materialer såsom bomuld og papirmasse (træ). Acetat stammer derfor primært fra biologisk nedbrydelige og naturligt forekommene stoffer. Det er derved mere miljøvenligt end andre former for forarbejedet stof og er biologisk nedbrydeligt. Acetat er ydermere allergivenligt og et stærkt flextibelt materiale, der mest er kendt som brugt til brillestel.

Selvom deres smykker er til gode priser, vil du altså aldrig opleve, at der er gået på kompromis med hverken kvalitet eller design. For grundlæggeren Anne-Marie Pico designer selv alle smykkerne og har gjort det siden hun startede virksomheden i 2004. Med Pico vil du derfor kunne finde både hårspænder, smykker og andre accessories, som lever op til selv den mest kræsne forbruger. Og som ekstra bonusviden, så benytter alle Picos leverandører genanvendelig emballage til deres produkter.

Viser 1–16 af 91 resultater