Present Time

Present Time bringer den sødeste boligindretning og tilbehør til dit interiør. Det hollandske mærke designer trendy genstande, med tanke på den varme, hyggelige og opløftende følelse, som du gerne vil opleve derhjemme. Present Time’s mission er at give dit interiør et personligt præg med et strejf af trendy skandinavisk design.
Present Time blev født i 1980’erne som et lille gavefirma kaldet ‘Kaleidoscoop’. Virksomheden blev et hit og fusionerede med Clockwork. De to kompagnier gik sammen og brandet blev født. I løbet af det seneste årti er firmaet vokset til at blive den store virksomhedsejer af de tre mærker: pt, Karlsson og Leitmotiv.
Present Time’s kreative team søger verden rundt efter inspiration til at bringe de bedste og mest overraskende nye kollektioner på hylderne. Kollektionen af ​​vores mærker (Karlsson, Leitmotiv og pt,) indeholder klassiske serier og også nye og spændende varer.
Present Time præsenterer nye kollektioner to gange om året: Forår/sommerkollektionen udkommer i januar og efterår/vinterkollektionen lanceres i august. Vi bruger forskellige farver og materialer og kombinerer disse i alle vores brands for at skabe det perfekte look. Vores mission er at sætte et personligt præg på dit interiør.
Hovedkvarteret for Present Time er i hjertet af Almere, Holland. Present Time er nu aktiv i mere end 80 lande rundt om i verden. Vores produkter kan findes i kendte butikker og stormagasiner (såsom de Bijenkorf og Loods5), men også i de hyggelige butikker rundt om hjørnet. Mens du er der, så tag et kig. Oplev vores produkter og se dem i det virkelige liv.

Viser alle 2 resultater