Lene Bjerre

Lene Bjerre, veletablerede virksomhed i Nibe er ikke bare endnu et boliginteriør brand. Brandets unikke identitet og personlighed er skabt af menneskerne bag det.

Passionen for det gode håndværk og naturinspireret design er det, som driver os. Vi tror at enhver detalje, farve og form har en historie, der kan fortælles igennem personlig boligindretning.

Det siges, at lyset i den nordlige del af Danmark er noget helt særligt. Midt i naturen og tæt på fjorden finder du Lene Bjerre Design. Her har vi været siden 1975.

Lene Bjerre bruger sætningen: With love from Lene Bjerre. Netop den følelse skal afspejle, hvordan vi har det med det, vi laver.

Vi sætter en ære i at finde de leverandører, der også har den følelse. Om det er i, hvordan de fremstiller vores produkter, de fordele, de giver arbejderne, hvor mange træer de genplanter, når de bruger dem til møbler, skærebrætter eller vaser. Eller i hvordan vi repræsenterer vores brand.

I dag forhandles produkterne i det meste af Europa, men det er også muligt at finde brandet i blandt andet Amerika, Australien og Japan.
Vi ønsker at forblive tro mod Lene Bjerres DNA – pleje detaljer og sikre, at de fleste af vores designs har en historie at fortælle. Om materialet, det er lavet af, hænderne der har rørt det eller hvor mange processer, det har været igennem.

Viser alle 11 resultater